Lönnshults Stand By Me

Född 2015

 E: Another Gold Cross RS 677

U: Almnäs Outstanding RS 6216

 För fullständig stamtavla klicka här

Information om Lönnshults Stand By Me:

 

Färg: Brun

 

Höjd: - cm


Prinsessan såldes till familjen Ohlin i Vikbolandet 2018 tillsammans med kompisen Lönnshults Heart of Gold, ett underbart hem där hon kommer få massor uppmärksamhet och bli mycket ompysslad!!

 

Lönnshults Stand By Me kallas för Prinsessan och hennes mamma är vår underbara Almnäs Outstanding som är stamboksförd med 42 poäng, hon är SUCH- Svensk utställningschampion och har blivit reserv BIS på en av Sveriges shetlandssällskaps utställningar med 99898-43 poäng!


Prinsessans pappa heter Another Gold Cross och är en nygodkänd hingst e: Kameleon v. Bangaerde, Kameleon belönades 2016 med ELIT för sina fina avkommor i Sverige Kameleon är även Super SUCH och belönad med 43 poäng och BIS på utställning i Sverige! I Holland har Kameleon belönats med 1e premie! Another Gold Cross har den finaste mamman som går att ha i rasen: Dendy v.h. Groenenland, Dendy är SUPER ELIT och är enligt avelsvärderingsnämnden ett av Sveriges bästa avelsto inom rasen genom tiderna! Another Gold Cross har alltså en superfin stamtavla och rejäla ben och ett superfint temperament!


Avkommelista: