Lönnshults Lexington

Född 2019

E: Zidane of Duke Stable RS 722

U: Axtorps Florence RS 7137


Information om Lönnshults Lexington:

 

Färg: Fux

 

Höjd: - cm

 

Lönnshults Lexington kallas för Lexen. 

 

Lexens pappa är vår underbara minishetlandshingst Zidane of Duke Stable som är godkänd för avel i både Holland och Sverige! Zidane är visad på SSS utställning i Sverige med 41 poäng och Champion Minihingst! Zidane har en fantastiskt stamtavla! Zidanes morfar är den fantastiskt fina Holländska 1e premie Preferent hingsten Gold Star v.d. Beatrixlaan! Zidanes mormorsfar är den fantastiske hingsten Fairy Redstart! Zidanes mamma och mormor är Kroonston! Farmor är Kroon Preferent! Farfar är den gamla 1e Premie Preferent minichampionhingsten Justus v. Kort Ambacht! Farfarsmor är ett 1e Premie Kroon Superpreferent sto!! Farfarsfar är 1e Premie KEUR-Preferent hingsten Adam v. Spuitjesdom! Farmors far är den fantastiske hingsten Fairy Regent!


Lexens mamma är vårt underbara sto Axtorps Florence som är e: Leandro v.St. Brammelo och u. Daytona. Daytonas pappa är fina minishetlandshingsten: Design To Make a Difference.

Florence kunde inte visas fram på treårspremieringen då hon skadade korset som treåring. Hon var fortfarande inte helt återställd när vi visade henne på premieringen som fyraåring men hon fick ändå 39 poäng och blev premierad G! Året efter var hon helt återställd och visades fram på sss utställning med 42 poäng!! :)