Lönnshults You Have It All  RS 7963

Född 2017

 E: Bommel v. Ens DK-SH 729

U: All You Can Wish RS 7135

 För fullständig stamtavla klicka här

Information om Lönnshults You Have It All:

 

Färg: Fux

 

Höjd: 84 cm

Skena: 12,5 cm


Ally bor nu i Mjölby hos Karolina Muhrman med familj, där hon har det superbra! Hon bor med sina stallkompisar Lönnshults Power Lady och Lönnshults Winnie! <3 Vi önskar Ally all lycka till i sitt nya underbara hem <3 

 

Lönnshults You Have It All kallas för Ally!

Ally visades på avelsvärdering 2020 med 99788 - 41 poäng och avelsdiplom!!!


Ally visades som 1-åring i Nyköping och blev BIS 3:a, Champion miniungsto och Bästa fux med 99878-41 poäng!!

 

Allys pappa är den vackra minishetlandshingsten Bommel v. Ens som är född i Holland och sedan importerad till Danmark av Stutteri Stjernen där han är godkänd! Bommel är visad med 44 poäng i Danmark! Bommels pappa Sander van de Hoefslag är en 1:a premie hingst i Holland och är även belönad med titeln preferent i Holland! Bommels stamtavla är otroligt fin!, där många har belönats med  preferent, kroon preferent och även kroon-superpreferent i Holland!

 

Allys mamma är vårt sto All You Can Wish som har avelsdiplom och är belönad med 99888- 42 poäng och champion ministo på utställning! All You Can Wish är uppfödd av Ellinor och Thiffanny på Stall Mjälkärr! All You Can Wishs mamma är det fantastiska Super ELIT stoet A dream come true, som är belönad med 109899- 45 poäng på avelsvärdering och flertalet BIS titlar på utställningar med upp till 44 poäng! All You Can Wishs pappa är den vackra minishetlands hingsten I Learned From The Best som är Super SUCH och belönad med 43 poäng och flertalet BIS titlar på utställningar och belönad med 43 poäng på avelsvärdering!


Avkommelista:


Betäckt 2020 med Zidane of Duke Stable RS 722





BIS 3:a, Champion Miniungsto, Bästa Fux, Nyköping 2018

Mor: All You Can Wish

Far: Bommel v. Ens

Morfar: I Learned From The Best

Mormor: A Dream Come True