Lönnshults All I Wish

Född 2023

E: Another Gold Cross RS 677

U: All You Can Wish RS 7135


Information om Lönnshults All I Wish:

 

Färg: Fux, Testad Mu/N Vilket betyder att hon är bärare av mushroomgenen och kan lämna mushroomavkommor.

 

Höjd: - cm

 

Lönnshults All I Wish har fått ett helt underbart hem i Kattunga hos Michaela med familj <3 Hon flyttade dit tillsammans med stallkompisen Almnäs April Love <3 Dem har verkligen fått världens bästa hem tillsammans <3

 

Almas pappa, Another Gold Cross godkändes på den svenska hingstpremieringen 2013! Han är premierad GII! Han är visad med 42 poäng på utställning! Han är även visad med ett flertal Champion Minihingst titlar! Han är även SUCH - Svensk Utställningschampion! Han har enorma ben och hovar vilket vi eftersträvar i vår avel!

Another Gold Cross far är den vackra hingsten Kameleon v. Bangaerde, Kameleon belönades 2016 med ELIT för sina fina avkommor i Sverige Kameleon är även Super SUCH och belönad med 43 poäng och BIS på utställning i Sverige! I Holland har Kameleon belönats med 1e premie! Kameleon verkade i Svensk avel i fyra år och lämnade fem godkända söner och åtta diplomston efter sig!!

Another Gold Cross har den finaste mamman som går att ha i rasen: Dendy v.h. Groenenland, Dendy är SUPER ELIT och är enligt avelsvärderingsnämnden ett av Sveriges bästa avelsto inom rasen genom tiderna! Dendy lämnade fem godkända hingstar och tre högt belönade ston efter sig!!


Almas mamma är vårt sto All You Can Wish som har avelsdiplom och är belönad med 99888- 42 poäng och champion ministo på utställning! Hon har även två gånger kommit Best in Show 3:a på utställning! Hon är SUCH - Svensk utställningschampion! All You Can Wish är uppfödd av Ellinor och Thiffanny på Stall Mjälkärr!

All You Can Wishs mamma är det fantastiska Super ELIT stoet A dream come true, som är belönad med 109899- 45 poäng på avelsvärdering och flertalet BIS titlar på utställningar med upp till 44 poäng!

All You Can Wishs pappa är den vackra minishetlands hingsten I Learned From The Best som är Super SUCH och belönad med 43 poäng och flertalet BIS titlar på utställningar och belönad med 43 poäng på avelsvärdering!