Bamse

Född 2009-09-13

Information om Bamse:

 

Färg: Svart, grå med lite vita tecken


Bamse är väldigt speciell för mig, han vet vad jag tänker och vad jag säger, klokare hund får man leta efter. Han är mammasa pocken som jag brukar säga till han.


Bamse köpte jag (Josefin) och Danne hösten 2009, det var det oseriösaste köp jag gjort men jag kommer aldrig någonsin ångra det, han kan knappast ha varit 8 veckor som dom påstod. Vi åkte upp till Valhallavägen i Stockholm där vi skulle träffas i deras dotters lägenhet, och när vi kom till Valhallavägen så skulle vi helt plötsligt mötas vid 7 eleven, vi trodde vi skulle få komma upp till lägenheten och få se hans kullsyskon och mamma men nej då, det kom två tjejer som överlämnade den pyttelilla svarta bollen till oss, han var så liten så han kunde sitta i våran hand och självklart ville man ju ta med honom hem han var ju så otroligt söt, vi skrev på några papper och sen gick dom, allt gick jättefort..

När vi kom hem så började lilla Bamse få diarrè och efter några dagar spydde han ut långa spagetti maskar, jag var så rädd att han skulle dö så jag grät och grät. Men efter avmaskning, bra mat och veterinärens goda råd så fick vi till slut iordning på han.

Personerna som vi köpte Bamse av svarar inte på telefon och går inte att få tag på.


Bamse skulle enligt dom vara chihuahua/papillon blandning men jag tror det är pudel i han och även någon terrier för han jagar så jag kan tyvärr inte ha honom lös.


Bamse är mitt allt och jag är så glad att han hamnade hos mig, han betyder allt för mig. Man får alltid pussar och kramar av han, han hoppar upp i knät och lägger tassarna på mina axlar så vill han att jag ska krama honom, han älskar att kramas. Jag är världens lyckligaste som fått äran att ha denna helt underbara lilla hund i mitt liv jag kan inte tänka mig ett liv utan honom <3 Älskar honom mer än ord någonsin kan beskriva <3

Foto: Alexandra Öhman