Wide-Glide´s Diesel Doris

Född 2010-07-04

Far: Small Is Beautiful´s Elegi 

Mor: Wide-Glide´s Angel Of Mercy

Morfar: Honey Paj's Gaston Den Gigantiska

Information om Wide-Glide´s Diesel Doris:

 

Ras: Chihuahua, Långhårig


Färg: Vit

 

Vikt: 2 kg

 

Patella: 0/0

 

Efter ca två års letande hittade jag till slut min dröm hund, en renrasig långhårig chihuahua tik med bra stamtavla och även världens seriösaste uppfödare.


Doris köpte jag och Danne i september 2010, Doris är världens goaste hund, hon älskar att mysa, hon vill alltid sitta i knät och bli klappad och hon följer efter mig vart jag än går, hon har alltid koll på vart jag är lilla Dossan som jag kallar henne. Doris älskar även att gå ut på promenad och fast hon är så liten är hon super snabb. Både Doris och Bamse har ett super fint temperament och dom älskar människor.


I november 2010 åkte vi på hennes första utställning, det var en inofficiell utställning i Mjölby och Doris blev BIR (Bäst i rasen) valp. Jag blev otroligt glad!


Doris ska ställas ut på många utställningar framöver har jag tänkt.


Doris fick sin första valpkull sommaren 2013, det blev två hanar och en tik, pappa till valparna är Tickawis Stay Close en långhårig cremé hane som är svensk utställningschampion, han är jätte fin och har ett otroligt fint temperament!! Doris var en otroligt duktig mamma två av valparna fick stanna kvar hemma hos oss och en av dem bor hos våra vänner, de är helt underbara alla tre och de ska förhoppningsvis åka på många utställningar framöver.


Doris, Bamse och valparna älskar varandra, dom har så roligt ihop och dom är väldigt beroende av varandra, jag är så glad att dom har varandra och att jag har dom mina hjärtan<3

Avkommelista:

Född 2013, Beauty Diamond's White-Ice, Hane, Far: Tickawis Stay Close

Född 2013, Beauty Diamond's Lionheart, Hane, Far: Tickawis Stay Close

Född 2013, Beauty Diamond's Grace, Tik, Far: Tickawis Stay Close