Lönnshults Perfect Match

Född 2016

 E: Perfect of Sportview RS 679

U: All You Can Wish RS 7135

 För fullständig stamtavla klicka här

Information om Lönnshults Perfect Match:

 

Färg: Fux

 

Höjd: 82 cm

 

Lönnshults Perfect Match kallas för Matchen! Matchen visades för första gången på hingstpremieringen hösten 2020 i Skövde och blev Godkänd Avelshingst!!! 


Matchens mamma är vårt sto All You Can Wish som har avelsdiplom och är belönad med 99888- 42 poäng och champion ministo på utställning! All You Can Wish är uppfödd av Ellinor och Thiffanny på Stall Mjälkärr! All You Can Wishs mamma är det fantastiska Super ELIT stoet A dream come true, som är belönad med 109899- 45 poäng på avelsvärdering och flertalet BIS titlar på utställningar med upp till 44 poäng! All You Can Wishs pappa är den vackra minishetlands hingsten I Learned From The Best som är Super SUCH och belönad med 43 poäng och flertalet BIS titlar på utställningar och belönad med 43 poäng på avelsvärdering!


Matchens pappa är den fantastiskt vackra minishetlandshingsten Perfect of Sportview som importerades till Sverige ifrån Holland där han belönats med 6 st 1e premier! Perfect är premierad A i Sverige där han belönades med 44 poäng! Han är även belönad med 43 poäng och Reserv BIS på utställning!