Marikarlos Fredrik  RS 928

Född 2021

E: Zidane of Duke Stable RS 722

U: Flo Prudensa v.d. Toom RS 


Information om Marikarlos Fredrik:

 

Färg: Svart

 

Höjd: 82 cm, 13 cm i skena. 


Fredrik blev avelsvärderad hösten 2023 på hingstpremieringen i Eksjö och blev godkänd hingst med poängen 98798 - 41 poäng och G till 2025! Helt otroligt roligt!! Fredriks uppfödare Håkan Häll visade fram honom så superfint till godkänd hingst!! Det var en magisk dag!!!

Kritik ifrån avelsvärderingen 2023:

Harmonisk, maskulin hingst av utmärkt typ. Vackert huvud, naturlig resning, harmonisk bål och överlinje, välutvecklad bakdel. Något gracila skenor, nöjaktigt korrekt. Naturlig, taktmässig skritt med god steglängd. Framåtgripande trav med god mekanik.
Internationellt överenskommen veterinärbesikting utan anmärkning. Temperament 10. 

 

Fredriks pappa, Zidane of Duke Stable är godkänd för avel i både Holland och Sverige! Zidane är visad på SSS utställning i Sverige med 41 poäng och Champion Minihingst! Zidane har en fantastiskt stamtavla! Zidanes morfar är den fantastiskt fina Holländska 1e premie Preferent hingsten Gold Star v.d. Beatrixlaan! Zidanes mormorsfar är den fantastiske hingsten Fairy Redstart! Zidanes mamma och mormor är Kroonston! Farmor är Kroon Preferent! Farfar är den gamla 1e Premie Preferent minichampionhingsten Justus v. Kort Ambacht! Farfarsmor är ett 1e Premie Kroon Superpreferent sto!! Farfarsfar är 1e Premie KEUR-Preferent hingsten Adam v. Spuitjesdom! Farmors far är den fantastiske hingsten Fairy Regent!

 

Fredriks mamma, Flo Prudensa v.d. Toom är premierad GI med 41 poäng och visad på SSS utställning med 41 poäng! Flo är efter den vackra och rörliga hingsten Black Diamond of Sportview, som är efter den fantastiske Thorgal of Sportview som är premierad med 42 poäng i Sverige! I Holland är Thorgal en legend som lämnat många super vackra godkända hingstar efter sig!