Lönnshults William

Född 2017

 E: Bommel v. Ens DK-SH 729

U: Axtorps Eywa RS 6878

 För fullständig stamtavla klicka här

Information om Lönnshults William:

 

Färg: Gulbrun

 

Höjd: - cm

 

William föddes samma dag och samma timme som min älskade lilla dotter Wilma och är därför hennes egna lilla ponny som vi aldrig någonsin kommer sälja!


Williams pappa är den vackra minishetlandshingsten Bommel v. Ens som är född i Holland och sedan importerad till Danmark av Stutteri Stjernen där han är godkänd! Bommel är visad med 44 poäng i Danmark! Bommels pappa Sander van de Hoefslag är en 1:a premie hingst i Holland och är även belönad med titeln preferent i Holland! Bommels stamtavla är otroligt fin!, där många har belönats med  preferent, kroon preferent och även kroon-superpreferent i Holland!

 

Williams mamma är vår Axtorps Eywa som har diplom på avelsvärdering och har blivit belönad med 41 poäng på sss utställning! Axtorps Eywa är e: den vackra Holländska 1e premie hingsten Leandro v.St. Brammelo som är livstidsgodkänd i Holland och har tilldelats titeln Preferent i Holland för sina fina avkommor där! Leandro är även avelsvärderad i Sverige, premierad A där han belönades med 43 poäng!