Lönnshults Guinness

Född 2018

 E: Zidane of Duke Stable RS 722

U: Almnäs Outstanding RS 6216

 För fullständig stamtavla klicka här

Information om Lönnshults Guinness:

 

Färg: Svart

 

Höjd: - cm


Såld till familjen Bentzen i Västervik 2019 tillsammans med  sin jämngamla kompis Lönnshults Love Spirit, där har de fått ett toppen hem båda pojkarna!!


Guinness pappa är vår underbara minishetlandshingst Zidane of Duke Stable som är godkänd för avel i både Holland och Sverige! Zidane har en fantastiskt stamtavla! Zidanes morfar är den fantastiskt fina Holländska 1e premie Preferent hingsten Gold Star v.d. Beatrixlaan! Zidanes mormorsfar är den fantastiske hingsten Fairy Redstart! Zidanes mamma och mormor är Kroonston! Farmor är Kroon Preferent! Farfar är den gamla 1e Premie Preferent minichampionhingsten Justus v. Kort Ambacht! Farfarsmor är ett 1e Premie Kroon Superpreferent sto!! Farfarsfar är 1e Premie KEUR-Preferent hingsten Adam v. Spuitjesdom! Farmors far är den fantastiske hingsten Fairy Regent!


 

Guinness mamma är vår underbara Almnäs Outstanding som är stamboksförd med 42 poäng, hon är SUCH- Svensk utställningschampion och har blivit reserv BIS på en av Sveriges shetlandssällskaps utställningar med 99898 - 43 poäng!